FC Robinstijn intensiveert samenwerking met partner Helmond Sport

Terug

Stichting FC Robinstijn is de nieuwe line-up partner van Helmond Sport. Beide partijen hebben afgelopen vrijdag een nieuw 3-jarig contract ondertekend om de reeds bestaande, succesvolle samenwerking een mooi vervolg te geven.

Primeur voor partnerclub SJVV

Voetbalvereniging SJVV uit Deurne, partnerclub van zowel Helmond Sport als FC Robinstijn, beleefde afgelopen vrijdag de primeur bij de thuiswedstrijd van Helmond Sport tegen NAC. Diverse jongens en meisjes mochten voor het eerst in de nieuwe FC Robinstijn- shirts met beide teams richting de middenstip lopen, voorafgaand aan de wedstrijd.

Voetbalwensen

FC Robinstijn laat voetbalgerelateerde kinderwensen in vervulling gaan van kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die ernstig ziek zijn of zijn geweest, een geestelijke of lichamelijke beperking hebben, of op een andere manier iets ingrijpends hebben meegemaakt in hun leven en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

FC Robinstijn Fan of the Match

Enkele jaren geleden zijn FC Robinstijn en Helmond Sport gestart met de FC Robinstijn Fan of the Match. Een fantastisch concept, waarbij een kind uit de doelgroep van FC Robinstijn, met het hele gezin wordt uitgenodigd bij een thuiswedstrijd van Helmond Sport voor een bijzondere voetbalavond. Zo mag de Fan of the Match onder meer meedoen in de warming-up en een balletje trappen met de wisselspelers. Hij of zij mag samen met de scheidsrechter voorop en de wedstrijdbal in de hand het veld betreden en na de wedstrijd alle spelers van Helmond Sport ontmoeten in het spelershome. Het concept is een daverend succes en FC Robinstijn heeft het inmiddels al bij meerdere clubs in de Ere- en Eerste Divisie geïntroduceerd.

Structurele samenwerking

FC Robinstijn-voorzitter Pieter van Bussel is erg enthousiast over het feit dat de structurele samenwerking met Helmond Sport een mooi vervolg krijgt. “De afgelopen drie jaar hebben we samen al heel veel kinderen een onvergetelijke dag bij Helmond Sport kunnen bezorgen en is er onderling een sterke band ontstaan. Het is mooi om dit de komende seizoenen weer verder uit te gaan bouwen en nog meer kinderen te bereiken. Samenwerking met elkaar, om elkaars doelen te verwezenlijken op basis van de magie van voetbal.”