Fan of the Match Go Ahead Eagles

Terug

27 augustus 2022

JAYDEN KRIJGT ALS FAN OF THE MATCH DE LACH NIET VAN ZIJN GEZICHT 

“Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht.” Het is de zin van het refrein van een klassieke meezinger in De Adelaarshorst, die eind augustus volledig van toepassing was op Jayden. Als eerste Fan of the Match van het seizoen genoot Jayden met een big smile op z’n gezicht van zijn wedstrijdbezoek aan Go Ahead Eagles – Sparta Rotterdam. 

Kids- en juniorclub Young Eagles en de Supportersvereniging zijn een samenwerking aangegaan met FC Robinstijn, een stichting die voetbalgerelateerde kinderwensen realiseert. Samen met FC Robinstijn wil Go Ahead Eagles in het seizoen 2022/2023 bijzondere kinderwensen vervullen en tijdens thuiswedstrijden kinderen de mogelijkheid bieden om Fan of the Match te zijn. Tegen Sparta Rotterdam was het aan Jayden om het spits af te bijten. 

De wedstrijddag begon voor Jayden met een drankje aan een speciaal voor hem gereserveerde tafel in de Business Lounge van De Adelaarshorst. Nadat hij vervolgens even kort bij het veld had gestaan, mocht hij zijn speciale tenue van FC Robinstijn aantrekken met als grote verrassing een speciale, door Eagles-captain Bas Kuipers ondertekende aanvoerdersband. Vervolgens kon het ‘echte werk’ voor Jayden beginnen: tijdens de warming-up mocht hij op het veld een balletje trappen met enkele wisselspelers van Go Ahead Eagles. 

Het was slechts een voorproefje van wat nog zou komen, want tijdens de opkomst van de spelers had Jayden de eervolle taak om samen met de scheidsrechter de wedstrijdbal mee het veld op te nemen voor de aftrap van het duel. De wedstrijd zelf bekeek Jayden samen met zijn familie in het kidsvak op de Leo Halle tribune, tussendoor genietend van een paar consumpties die hem door de Supportersvereniging waren aangeboden. 

Na afloop van het duel meldde Jayden zich weer bij de hoofdingang van De Adelaarshorst, waar Evert Linthorst – ambassadeur van FC Robinstijn – naar hem toe kwam om met hem op de foto te gaan en zijn handtekening op de speciale aanvoerdersband te zetten. En die lach? Die kwam de hele dag niet meer van het gezicht van Jayden af. 

“Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht! Dat was bij Jayden letterlijk het geval. Hij heeft een fantastische dag gehad en wij als ouders ook. Dank daarvoor! 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers & Staf Go Ahead Eagles 
  • Rick Janssen Fotografie