Fan of the Match FC Den Bosch

Terug

30 september 2022

Vrijdag 30 september 2022, matchday in Den Bosch. Vandaag staat de spannende wedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma. Jayden gaat vandaag niet met papa en mama naar het stadion, maar mag een keer met opa en oma mee. Als opa naar de hoofdingang stapt, heeft Jayden nog geen idee wat er vanavond gaat gebeuren. Hij denk dat opa de weg niet weet, maar wordt al snel hartelijk ontvangen als Fan of the Match. Deze avond is hij de special guest bij FC Den Bosch. 

Algemeen directeur Rob Almering laat hem alle hoekjes van het stadion zien en overal wordt Jayden hartelijk welkom geheten. Na een drankje in de businesslounge van FC Den Bosch is het tijd voor Jayden om zich om te kleden en in FC Robinstijn tenue het veld te betreden. Hij wordt door de reservespelers meegenomen voor een rondo en Jayden laat zien wat hij allemaal in huis heeft. 

De minuten voor de aftrap in de catacomben zijn een spannend moment voor Jayden, ineens gaat het gebeuren, hij mag met de scheids voorop het veld oplopen. Met de bal onder zijn arm en een grote smile op zijn gezicht betreedt hij het veld en doet de toss. Daarna snelt hij het veld af om zich om te gaan kleden en zich snel weer bij opa, oma en zusje Djezz te voegen op de tribune. 

Hoewel het lang spannend blijft, kan FC Den Bosch helaas geen punten behouden. Voor Jayden is de avond echter nog lang niet afgelopen. Als papa en mama zich ook bij de familie hebben gevoegd en na even geduld te moeten bewaren komt de ene speler na de ander Jayden opzoeken. Een handtekening en foto en ook is er tijd voor een praatje. Jayden’s favoriete speler Wouter van der Steen komt een cadeau brengen namens FC Den Bosch en als laatste verrast ook scheidsrechter Sander van der Eijk Jayden met een leuk presentje. 

En zo werd het een avond om nooit meer te vergeten voor Jayden en zijn familie. 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers en staf FC Den Bosch
  • Directeur Rob Almering 
  • FC Den Bosch Foundation 
  • Scheidsrechter Sander van Eijk en zijn assistenten 
  • Fotograaf Kees Vos