Met trots presenteren wij Jeffrey Bruma als ambassadeur!

Terug

We zijn supertrots dat we een nieuwe ambassadeur mogen presenteren! PSV- en Nederlands Elftal-verdediger Jeffrey Bruma heeft zich aan ons verbonden. Het ambassadeurschap komt voort uit de samenwerking die FC Robinstijn onlangs is aangegaan met ‘Meet the Players’. Jeffrey is na Stijn Schaars, André Ooijer, Ruud Brood, Kika van Es en Myrthe Moorrees de zesde PSV’er die zich aan ons verbindt. Uiteraard vervullen we niet alleen voetbalwensen bij PSV, maar met onze Brabantse roots zijn we wel erg blij met deze uitgebreide samenwerking.

Jeffrey Bruma

Ook Jeffrey zelf is trots op zijn ambassadeurschap. “Ik zet me heel graag in voor dit soort mooie doelen en besef dat ik hierin van grote betekenis kan zijn.  Voor mij was de ontmoeting met Sem na de kampioenswedstrijd vorig seizoen heel erg speciaal. Deze wens werd mede mogelijk gemaakt door FC Robinstijn. Een ambassadeurschap voor deze bijzondere stichting is daarom ook een heel mooi en logisch vervolg. Ik hoop samen met FC Robinstijn nog heel veel kinderen de dag van hun leven te kunnen bezorgen.”

 Sem (13,5)

 

Meet the Players

Meet the Players is een bedrijf, dat gespecialiseerd is in personal branding voor profvoetballers. Wij waren namens Meet the Players op zoek naar een mooi Goed Doel, waar wij ons mee kunnen identificeren en waarvoor profvoetballers zich graag willen inzetten, aldus Sietse de Jong van Meet the Players. Compagnon Marciano Bruma vult hem aan: “FC Robinstijn is een professionele organisatie, die vanuit hun eigen passie voor het voetbal, kinderen op een fantastische manier in contact brengt met hun voetbalhelden. Dit past daarom perfect bij Meet the Players.“

Samenwerking

Voor zowel Meet the Players als FC Robinstijn is dit een perfecte start van een mooie en langdurige samenwerking. Het bedrijf zal voortaan diverse acties en evenementen van FC Robinstijn gaan ondersteunen. “We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking en trots dat weer een topspeler van PSV én Oranje zich als ambassadeur aan FC Robinstijn verbindt, aldus FC Robinstijn-voorzitter Pieter van Bussel. “Het is fantastisch dat steeds meer partijen uit de voetbalwereld FC Robinstijn omarmen en samen met ons nog meer kinderen een magische voetbaldag willen bezorgen!.”

Op de foto Marciano Bruma (Meet The Players), Jeffrey Bruma (PSV), Stijn van Bussel (junior-ambassadeur FC Robinstijn) en Sietse de Jong (Meet The Players)