Fan of the Match Roda JC

Terug

12 september 2022

Maandag 12 september was een hele speciale avond voor Jevayro, speler van de JO11 van RKSV Groene Ster, Vriendenclub van FC Robinstijn. De club was van mening dat Jevayro wel een steuntje kan gebruiken en daarom was hij door Groene Ster aangedragen om eens Fan of the Match te zijn bij Roda JC. 

Jevayro heeft door FC Robinstijn en Roda JC een avond beleefd die hij niet snel zal vergeten. Het begon allemaal al buiten het stadion waar hij werd ontvangen door 2 enthousiaste vrijwilligers van FC Robinstijn. Na een korte uitleg aan Jevayro, zijn ouders en zus gingen via de hoofdingang door de spelersingang richting de persruimte voor ontvangst met drinken een stukje vlaai. 

Nadat hij zich omgekleed had in FC Robinstijn tenue was het tijd voor het echte programma. Jevayro heeft van dichtbij kunnen kijken naar de warming-up van de spelers, waarna hij van de spelers een high-five kreeg toen ze naar binnen liepen.  

Nadat alle spelers naar binnen waren ging Jevayro de scheidsrechter ontmoeten. Na de kennismaking met de scheidrechter was het tijd om zich klaar te maken om het veld op te gaan. Samen met de scheidsrechter liep Jevayro het veld op gevolgd door alle spelers. Van de scheidsrechter mocht Jevayro ook de toss verrichten, hierna kwam hij vol trots weer naar de zijkant. 

De wedstrijd kon Jevayro bekijken in een dug-out naast het veld. Hier zag hij hoe Roda JC de wedstrijd met 3-2 won. Na afloop langs de lijn had hij een mooi moment met Nils Röseler, waarbij hij een mooie knuffel kreeg van de aanvoerder van Roda JC. 

Na afloop kreeg Jevayro een Roda JC shirt, Roda JC bal en een speciale FC Robinstijn aanvoerdersband. Tevens heeft hij alle spelers en de trainers ontmoet. Die hebben de bal en shirt voorzien van vele handtekeningen, waarna het tijd was om naar huis te gaan. 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers & staf Roda JC 
  • Scheidsrechter Oostrom en zijn assistenten 
  • Fotograaf Lucho Carreno