Wij vieren feest, jubileum FC Robinstijn!

Terug

Het is feest bij FC Robinstijn! Niet alleen werd dit jaar de magische grens van 100 vervulde voetbalwensen gepasseerd, maar in juni komend jaar bestaat FC Robinstijn al weer 10 jaar!

Twee bijzondere mijlpalen in de rijke historie van onze stichting. En dat mag gevierd worden….

 

Samen met onze wenskinderen, vrijwilligers, ambassadeurs en partners gaan we dit mooie jubileum het komende jaar groots vieren. We gaan terugblikken op een groot aantal hele bijzondere en indrukwekkende voetbalwensen van de afgelopen 10 jaar en er staan een aantal hele gave acties & evenementen op het programma in 2019.

 

Jubileumshirt

Vorige week werd met trots ons jubileumshirt gepresenteerd. Voor dit shirt werd een mooi nieuw clubembleem ontwikkeld met daarboven een gouden ster als symbool voor 100 voetbalwensen die in vervulling zijn gegaan. En omdat het feest is, krijgen alle wenskinderen van ons een eigen jubileumshirt cadeau met daarop hun voornaam en als rugnummer het nummer van hun wens.

 

Jubileumveiling

Maar we kijken natuurlijk ook naar de toekomst. Om de komende jaren weer 100 nieuwe voetbalwensen te kunnen vervullen, starten we deze maand ook met een jubileumveiling.

Onder het motto “Ik geef mijn shirt voor een voetbalwens!” zullen de komende maanden diverse schitterende voetbalitems, beschikbaar gesteld door onze ambassadeurs en andere voetbalvrienden, onder de hamer gaan. Origineel gedragen en gesigneerde shirts, schoenen en keeperhandschoenen waarop iedereen mee kan gaan bieden via onze website www.fcrobinstijn.nl.

Houd daarom onze website en social media kanalen goed in de gaten de komende tijd….

 

G-Stars Toernooi

In 2019 staat ook de derde editie van ons succesvolle G-Stars Toernooi op het programma. In samenwerking met o.a. Fonds Gehandicapten Sport zullen op zaterdag 4 mei 2019 (datum o.v.b.) de G-Stars van onze partnerclubs het tegen elkaar gaan opnemen om de felbegeerde FC Robinstijn Bokaal. Een fantastisch evenement waarin plezier en de pure beleving van onze G-Stars voorop staat.

 

Magische Voetbalavond

Ook gaan we in 2019 weer een Magische Voetbalavond organiseren. Een gezellige benefietavond met tal van prominente gasten uit de voetbalwereld. We kunnen op dit moment nog niet te veel verklappen, maar binnenkort komen we met meer informatie hierover.

 

Wensen & Fan of the Match

Maar uiteraard staan er ook in 2019 weer heel veel bijzondere voetbalwensen in binnen- en buitenland op het programma en zullen we ook ieder weekend weer in diverse stadions te zien zijn om samen met onze partnerclubs kinderen als Fan of the Match in het zonnetje te zetten.

 

2019 zal daarom zeker weer een magisch FC Robinstijn-jaar gaan worden….!!!

[masterslider id=”111″]