Justin de Haan geniet als 'Fan of the Match' bij PSV

Terug

3 februari 2018

Op zaterdag 3 februari gaat de grote voetbalwens van Justin de Haan in vervulling. FC Robinstijn-begeleider Ed haalt Justin, zijn ouders en opa thuis in Helvoirt op voor een bijzondere avond bij de wedstrijd PSV – PEC Zwolle. Justin mag, als fan of the match, een kijkje nemen achter de schermen bij PSV, de wedstrijd volgen en tijdens de rust het heilige gras van zijn PSV-helden betreden. Als klap op de vuurpijl staat er dan nog een meet en greet met de spelers in het spelershome op het programma. Zijn favoriete speler is topkeeper Jeroen Zoet, maar de allerbelangrijkste figuur bij PSV voor Justin is mascotte Phoxy.

High Five

Bij aankomst in Helvoirt staat Justin de begeleider Ed al buiten op te wachten (in de regen) en na een hartelijke ontvangst vertrekt het hele gezelschap naar Eindhoven, alwaar van een heerlijke maaltijd wordt genoten bij Hotel Café Restaurant Queen. Ondertussen wordt Justin natuurlijk voorzien van een mooie PSV-sjaal en de FC Robinstijn-polsbandjes. Na de maaltijd vertrekken we vol goede moed naar het stadion en bij de hoofdingang worden we op gastvrije wijze ontvangen door Nina de Rooij. We worden naar de hoofdtribune begeleid en mogen plaatsnemen op hele mooie zitplaatsen vlakbij het veld, vanwaar we een perfect uitzicht op het veld en de wedstrijd hebben. Als er voorafgaand aan de wedstrijd mooie foto’s worden gemaakt, ziet Justin plots zijn grote held op het veld: Phoxy! Justin aarzelt geen moment en loopt naar het hek. Samen met Ed worden enkele foto’s gemaakt en natuurlijk krijgt Justin een dikke High Five van Phoxy. Zijn avond kan al niet meer stuk!

Exclusief kijkje

Na het eerste fluitsignaal verschijnt de naam van Justin op alle vier de grote schermen! Justin geniet, ook van het voetbal, want het is e een enerverende wedstrijd en het spel golft op en neer. In de 43 ste minuut wordt Lozano door de keeper van PEC onderuit gehaald en hij moet met rood het veld verlaten. In de slotseconden van de eerste helft kopt Luuk de Jong de 1-0 binnen. Gejuich alom natuurlijk. Direct daarna wordt Justin opgehaald om het veld op te gaan. Gedurende de rust mag hij op de reservebank van PSV zitten, alsmede op de stoel van Philip Cocu. Een geweldig moment! In de tweede helft is PSV beduidend beter en scoort het, mede dankzij de overtalsituatie nog drie maal. Luuk de Jong maakt zijn eerste hattrick van het seizoen en ook Joshua Brenet weet het doel te vinden. 

Na het laatste fluitsignaal wordt het gezelschap weer opgehaald door Nina en mogen we naar het Spelershome van PSV, alwaar Justin een exclusief kijkje krijgt in het PSV-heiligdom, waar familie, vrienden, oud-spelers, spelers en trainers elkaar na de wedstrijd ontmoeten. Er is voor Justin een tafel gereserveerd. Hier krijgt hij het officiële PSV-keepersshirt uitgereikt. Even later verschijnen diverse spelers waaronder Justins favoriet Jeroen Zoet, aanvoerder Marco van Ginkel, de talentvolle Donyell Malen, Albert Gudmundson, Steven Bergwijn, Jorrit Hendrikx, Luuk de Jong, Nicolas Isimat-Mirin en anderen. Ze komen speciaal bij Justin langs voor een foto en een handtekening. Justin is helemaal in zijn nopjes en glimt van oor tot oor!

“Wat een bijzondere belevenis!”, “een gigantische verassing!” en “dit hadden we absoluut niet verwacht”, zomaar enkele reacties van Justin en de familie De Haan bij het warme afscheid. De familie gaat moe maar zeer voldaan op weg naar Helvoirt. Het was weer een onvergetelijke wensdag met FC Robinstijn!

Reactie familie de Haan:

Justin heeft zeker een leuke dag gehad (en wij ook). Vandaag trots in z’n nieuwe keepers shirt naar school geweest en verteld over z’n uitje. Met Jeroen Zoet op de foto was een toppunt. Maar ook in de spelers tunnel en op het veld kijken was erg indrukwekkend. En toen hij doorhad dat ie op het grote scherm was bleef hij maar zwaaien! Al met al een super leuke ervaring waar we nog lang aan terug zullen denken! Bedankt!

 

[masterslider id=”78″]

Een speciaal woord van dank gaat uit naar:

  • PSV Foundation
  • Spelers en staf PSV
  • Hotel Café Restaurant Queen in Eindhoven
  • Driessen Autoverhuur Eindhoven