FC Robinstijn organiseert kaartbox-actie

Terug

Kinderen kijken vaak op naar hun voetbalhelden en hebben de meest uiteenlopende voetbaldromen. Een ontmoeting met je idool, het bijwonen van een speciale wedstrijd of een kijkje achter de schermen bij je favoriete club? FC Robinstijn probeert de eigen voetbalwens van een kind uit te laten komen. Het geeft de kinderen kracht en vooral nieuwe energie die zij hard kunnen gebruiken.

Om deze wensdagen in vervulling te laten gaan, kunnen we uw hulp gebruiken. Om geld in te zamelen voor onze stichting starten we met onze kaartbox-actie!

De FC Robinstijn-kaartbox bevat twaalf dubbele wenskaarten met bijpassende envelop. De waarde van de kaartbox bedraagt €22,95 en is bij ons verkrijgbaar voor €10,- per box. Voor iedere verkochte kaartbox ontvangt Stichting FC Robinstijn hiervoor €2,50 per verkochte box. Het zijn hele leuke en kwalitatief mooie kaarten voor diverse gelegenheden (o.a. verjaardagen, geboortes, condoleances).

Help jij ons mee om de dromen van onze wenskinderen uit te laten komen?

Particulieren

De kaartboxen zijn te bestellen bij onze vrijwilligers of door een mail te sturen naar coördinator Lisan van Hout (Team Acties & Evenementen) via lisan@fcrobinstijn.nl.

Ondernemers

Voor enthousiaste en maatschappelijk betrokken ondernemers, die de kaartbox in hun winkel, salon of bedrijf willen verkopen, hebben we een speciale display laten maken, die mooi op iedere balie of toonbank past. In de display is plaats voor negen kaartboxen. Als u een set afneemt voor € 90,-, dan ontvangt u één kaartbox gratis voor uzelf.

Mocht u als ondernemer enthousiast zijn en op deze manier ook een steentje willen bijdragen aan het voetbalgeluk van onze wenskinderen, neem dan contact op met coördinator Lisan van Hout (Team Acties & Evenementen) via lisan@fcrobinstijn.nl.