Fan of the Match Fortuna Sittard

Terug

15 oktober 2022

De wedstrijd Fortuna Sittard – RKC Waalwijk op zaterdag  15 oktober 2022 werd voor Keano en Quinn een speciale wedstrijd. Zij waren uitgenodigd als Fan of the Match. Maar deze avond werden ze ook gevolgd door een filmploeg van Fortuna Supporters Collectief! 

Gino werd door de begeleiders van FC Robinstijn ontvangen in het stadion. In de business-lounge van Fortuna was de FC Robinstijn tafel klaargezet waar Keano de aanvoerdersband van deze wedstijd in ontvangst mocht nemen. Na een drankje en praatje kregen de jongens een kleine rondleiding door het stadion. De verschillende skyboxen werden met open mond bekeken. 

Hierna werd de outfit van FC Robinstijn aangetrokken om richting het veld te gaan voor de wedstrijd. Op het veld aangekomen zagen ze opa en oma al op hun eigen plaatsen zitten. Natuurlijk moesten we hier eerst naar toe om even te zwaaien! Voor de Ricksenside werden ze nog even toegezongen door de supporters!! Keono en Quinn mochten samen  scheidsrechter Kooij en de wedstijdbal in de handen het veld oplopen. Ook heeft Quinn de tos mogen verrichten, die voor degenen die thuis de wedstrijd hebben gezien via ESPN goed te volgen was. Na de tos snel naar de tribune om de wedstrijd te volgen. Geen tijd om om te kleden dus het FC Robinstijn tenue bleef de hele avond aan. 

 In de rust mochten de jongens nog penalty’s trappen voor de Ricksen side! De wedstijd werd door Fortuna afgesloten met een 0-0 gelijkspel. Quinn en Keano waren het niet eens met de scheidsrechter want het was toch echt een penalty!! Na de wedstrijd snel  terug het veld op om toch met iedereen op de foto te kunnen. De drie grote helden, namelijk Burak Yilmaz, Ivor Pandur en Mats Seuntjens kwamen alle drie langs.  Keano is zelf ook keeper en de handtekening van Pandur staat nu op zijn handschoen! Nadat de indrukken een beetje waren ingedaald, was het tijd om deze bijzondere avond af te sluiten. 

 

Keano: Het was echt vet dat jullie dit voor ons geregeld heen!”

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Jordy Joosten  Commercieel medewerker Fortuna Sittard. 
  • Danny van der Weerden, Team Manager  
  • Spelers en staf Fortuna Sittard 
  • Fortuna Supporters Collectief voor het maken van het filmpje