Droomwens Kyan in vervulling bij Ajax!

Terug

20 april 2018

Op vrijdag 30 april was het zover voor de 10-jarige Kyan Dorssers uit Venlo. Deze dag gaat zijn grote wens in vervulling. Kyan gaat op bezoek bij zijn favoriete club Ajax en krijgt een exclusief kijkje achter de schermen. En wie weet ontmoet hij wel een paar spelers?

De begeleiders Peppone en Kees van FC Robinstijn werden in alle vroegte hartelijk ontvangen bij de familie Dorssers. Kyan had al een mooie brief van zijn ouders gekregen dat het vandaag zijn dag is. Maar daar bleef het niet bij, want ook FC Robinstijn had direct een leuke verrassing voor hem. In een videoboodschap werd Kyan hoogstpersoonlijk door Ajax-speler Lasse Schöne uitgenodigd om naar Amsterdam te komen. Hij zou daar op het trainingscomplex op Kyan wachten.

Maar eerst werden we door de Ajax Foundation gastvrij ontvangen bij de Johan Cruijff Arena. Kyan kreeg een korte rondleiding door de arena. Hij keek even goed rond…daar sta je dan ineens in de kleedkamer van Ajax…. Helemaal te gek natuurlijk! Hierna moesten we snel door naar de Toekomst waar Kyan zijn ogen uit keek samen met papa bij de training van zijn helden. En natuurlijk kon hij na de training nog met spelers op de foto, Kasper Dolberg, Nicolas Tagliafico, Nick Viergever, Benjamin van Leer, hij kende ze allemaal. Hey en daar was ook Justin Kluivert!

Vol indrukken kon hij even bijkomen tijdens een lunch in de kantine van de Toekomst.

En daar kwam Lasse Schöne, onze zeer gewaardeerde en altijd vriendelijke ambassadeur, nog even langs want hij had beloofd op Kyan te wachten daar. Kyan en zijn ouders genoten van de speciale meet & greet met Lasse. Kyan mocht alles aan hem vragen. Tot slot had Lasse nog een verrassing, want Kyan kreeg van hem ook nog eens een Ajax-shirt cadeau.

Met een brede glimlach op ieders gezicht vertrokken we weer met het busje richting Venlo. Iedereen was een beetje moe en bij aan het komen van alle indrukken, want het was erg stil in de bus…. ?

Maar wat was het weer een mooie dag! Een dag die Kyan nooit meer zal vergeten…..

Een speciaal woord van dank aan:

  • Ajax Foundation
  • Lasse Schöne
  • Driessen autoverhuur Eindhoven
  • Sportskoen.nl