Fan of the Match VVV-Venlo

Terug

2 september 2022

Niet wetende wat ze gingen doen kwamen Luciën en Yanique afgelopen vrijdag om 19:00 aan bij De Koel. Hun vader had een verrassing voor hen in petto, maar hield dit tot het laatste moment geheim. Een avondje VVV behoorde tot de mogelijkheden die Luciën kon bedenken, dus nam hij zijn voetbalschoenen mee. Maar wat ze deze avond te wachten stond, hadden Luciën en Yanique nooit durven dromen. 

In FC Robinstijn tenue daalden Luciën en Yanique via de beroemde trap af naar het veld, waar ze van diverse spelers én de trainer een high five kregen. Na het bekijken van de warming-up mochten ze samen, helemaal voorop, met de scheidsrechter het veld op lopen. Vanaf de tribune bekeken we gezamenlijk de wedstrijd VVV – Jong FC Utrecht. De spannende wedstrijd leek in een 1-1 gelijkspel te eindigen, totdat VVV in de laatste minuut van de blessuretijd tóch nog de winnende binnen wist te koppen. Wat een feest! 

Maar het geluk was nog niet op vanavond. Luciën en Yanique kregen allebei nog een VVV-shirt en álle spelers kwamen langs voor een handtekening en een foto. De twee glunderden van oor tot oor. Nog steeds niet gelovend wat er vanavond is gebeurd namen we met een dikke knuffel afscheid. Wat een topavond!

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers & Staf VVV-Venlo 
  • Scheidsrechter Eijgelsheim en zijn assistenten