Luka’s bijzondere meet & greet met Jorrit Hendrix

Terug

8 mei 2018

Een meet en greet met zijn voetbalheld, een limousine, trainingsbezoek en een rondleiding in het Stadion! Enkele bijzondere ingrediënten van de droomwens van Luka Thielen bij PSV. Op dinsdag 8 mei vertrekken de wensbegeleiders Marleen en Ed naar het authentieke dorp Vlierden, gelegen nabij Deurne in de Zuidoost Brabant, om  Luka Thielen, zijn zusje Mila en ouders te verassen met een wel hele bijzondere dag. FC Robinstijn neemt het gezin mee naar Eindhoven alwaar er diverse leuke verrassingen zijn geregeld in samenwerking met PSV en Marcel Meeuwis, oud profvoetballer en eigenaar van FC de Rebellen!

Persoonlijke Uitnodiging

Bij aankomst wordt de deur enthousiast geopend door Luka en zijn zusje Mila. We worden uitgenodigd voor een heerlijk kopje koffie en Luka is natuurlijk heel nieuwsgierig naar ons verrassingsbezoek. Na een korte uitleg over FC Robinstijn en de uitreiking van enkele leuke cadeau’s van Playmobil en PSV, heeft Ed nog een speciale videoboodschap voor Luka via zijn mobiele telefoon. Hoogstpersoonlijk word Luka en zijn gezin uitgenodigd door PSV-er en FC Robinstijn ambassadeur Jorrit Hendrikx voor een bezoek aan de Herdgang in Eindhoven. Hij mag  een training bezoeken en Jorrit persoonlijk de hand komen schudden. “Te gek”, “echt gaaf”, “wanneer vertrekken we”. Na deze enthousiaste reacties wordt snel de weg naar Eindhoven ingezet….

PSV Training

Op een zonovergoten trainingscomplex bereiden de selectiespelers van PSV zich voor op een van de laatste trainingen van het jaar. Er heerst een ontspannen sfeer en ook langs de lijn staan enkele supporters opgewekt de bewegingen van hun helden te volgen. We worden hartelijk ontvangen door Jeslynn Kuijpers en Nadia Coolen, beiden speelsters van de PSV Vrouwen. Na een drankje op het terras van de Herdgang vervolgen we onze weg naar het trainingsveld en nemen we plaats bij de ingang van het veld. Kijk zegt Luka daar komt Ruud van Nistelrooij aanlopen. Ruud ziet ons staan en begint direct een praatje. Er worden enkele foto’s gemaakt en natuurlijk een felbegeerde handtekening gescoord van deze legendarische PSV-icoon en inmiddels trainer van de PSV jeugd. De training duurt ongeveer 2 uur en omstreeks 12.30 uur is deze ten einde. De spelers verlaten 1 voor 1 het veld en er is voldoende tijd om foto’s en handtekeningen te verzamelen. Ondertussen verschijnt de volgende verrassing voor Luka op het trainingscomplex: een ongekend vette, super de luxe en extreem lange Limousine! Luka heeft nog niet in de gaten dat deze speciaal voor hem is gekomen. Later meer…..

Meet and Greet

Het gezin word door Nadine en Jeslynn eerst nog begeleid naar het terras alwaar vol spanning wordt gewacht op Luka’s favoriete PSV-er Jorrit Hendrikx. En jawel hoor, daar verschijnt zijn grote voetbalheld. Helaas kon hij niet meetrainen i.v.m. een kleine blessure maar dit mag de pret niet drukken. Jorrit verteld volop over zijn PSV ervaringen en zijn nieuwe vaderschap. Luka vindt het fantastisch en is een en al oor. Hé wat haalt hij daar tevoorschijn? Een origineel PSV shirt met bedrukking, gaaf zeg, “voor mij”, vraagt Luka? Jazeker! “Wat heb je trouwens mooie voetbalschoenen…” “zijn die wedstrijd gedragen?” Jorrit verteld dat hij deze heeft gedragen tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Roda JC waarin hij zijn allermooiste doelpunt ooit heeft gemaakt. “Cool zeg”! Maar plotseling overhandigd Jorrit met een grote glimlach zijn bijzondere voetbalschoenen aan Luka! “Deze zijn voor jou, vriend!”, “Geef ze maar een mooi plekje op je slaapkamer”. “Waauw, echt waar? Zijn ze echt voor mij?” Luka kan het niet geloven. Zijn dag kan niet meer stuk, wat een ongelooflijke verassing! Na een klein uurtje worden er nog enkele leuke foto’s genomen en wordt er afscheid genomen van de sympathieke Limburger.

Limousine

Maar de volgende verrassing staat al weer te wachten…. “Van wie is die supergave limousine, zeker van een van de spelers of de trainer!” roept Luka. En dan verschijnt ineens oud-profvoetballer Marcel Meeuwis ten tonele. Marcel is eigenaar van FC de Rebellen en trotse eigenaar van deze prachtige bolide. “Ik ga jullie meenemen voor een prachtige rit in mijn voetballimo en we gaan naar het Philips Stadion”. “Wow, Supercool”! Het lijkt wel een discoauto en hij is zo groot en luxe. Eerst enkele foto’s en dan gaat het volume op 10. De rit verloopt geweldig en ze hebben volop bekijks tijdens de route naar het stadion. Bedankt Marcel voor deze onvergetelijke rit!

Bij het stadion is er een geweldige plek geserveerd in Eetcafe de Verlenging. We zitten op het terras met uitzicht op het veld en overzien het gehele stadion. Na een heerlijke lunch staat er nog 1 verrassing op het programma. Jeslynn en Nadia nemen Luca mee voor een rondleiding door de catacomben van het Stadion. De VIP-etage, de kleedkamers, fitnessruimte en, als klap op de vuurpijl, mag hij het heilige gras van het PSV Stadion betreden. Beide PSV dames vertellen leuke anekdotes en er word volop gelachen. Ook Andre Ooijer, FC Robinstijn Ambassadeur, verschijnt nog even ten tonele.

Ja, en dan is deze onvergetelijke wensdag dan toch echt ten einde. Beide PSV dames worden bedankt voor hun fantastische begeleiding. Luka en zijn zusje zijn er inmiddels helemaal stil van. Zoveel geweldige indrukken en ontmoetingen moeten ze toch echt even verwerken. De weg naar Vlierden word ingezet en na ruim een half uur word het gezin Thielen weer thuis afgezet. Bedankt voor jullie begeleiding en deze supergave dag. Het was met recht een dag om nooit meer te vergeten!

Een speciaal woord van dank aan:

  • PSV Foundation, Jeslynn en Nadia
  • Jorrit Hendrix
  • Spelers en staf PSV
  • Marcel Meeuwis, FC de Rebellen
  • Eetcafé De Verlenging (PSV Stadion)
  • Driessen Autoverhuur
  • Playmobil Nederland
  • Voetbalshop.nl