Fan of the Match Roda JC

Terug

26 augustus 2022

Vandaag was Mads onze FotM bij Roda JC tegen NAC. Hij werd in het zonnetje gezet omdat hij 3,5 jaar lang zij haar heeft laten groeien. Afgelopen maand heeft hij zijn haar laten afknippen en gedoneerd aan “Stichting Haarwensen”. 

Deze stichting maakt hiervan een pruik voor kinderen met kanker. Tevens had Mads nog € 1.500,= aan sponsorgeld opgehaald.  Super gedaan Mads en wat een mooie actie!!!! 

Na ontvangst in de perskamer van Roda JC ontving Mads een videoboodschap. De 11 jarige Mads is namelijk vernoemd naar een oud-speler van Roda JC, de deen Mads Junker. Junker gaf aan dat hij erg trots was op de actie van zijn naamgenoot. 

Op de het gezicht van Mads verscheen een grote glimlach en die zou de hele avond blijven. Zo mocht hij in de kleedkamer van scheidsrechter Gozubujuk blijven zitten en kwam hij samen met hem het veld op om de bal naar de middenstip te dragen. 

Ondanks de nederlaag had Mads een prachtige avond en ging hij na afloop nog op de foto met spelers en oud-spelers van Roda JC. Toen hij het stadion verliet was er nog steeds die grote glimlach op zijn gezicht.

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers & Staf Roda JC 
  • Oud-speler Mads Junker 
  • Bjorn Jegers 
  • Henk Korzeliu