Magische Voetbalavond FC Robinstijn

Terug

Dinsdag 14 mei 2019 organiseert Stichting FC Robinstijn ter ere van haar 10-jarig jubileum een Magische Voetbalavond. Deze fantastische benefietavond vindt plaats van 19.30 tot 23.30 uur bij Sporthotel HUP (voorheen Carlton de Brug) in Mierlo. Met de opbrengst van deze avond worden voetbalwensen vervuld van kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Line-up

De presentatie is in handen van onze ambassadeurs Jan Joost van Gangelen en Hélène Hendriks.

De bekende voetbalanalisten René van der Gijp, Gert-Jan Verbeek, Johan Boskamp en Valentijn Driessen belichten op bekende wijze de laatste ontwikkelingen uit de voetbalwereld. De bekende cabaretier Rob Scheepers zorgt voor een wervelend optreden in de “rust”. Ook in de zaal komt u enkele bekende ambassadeurs en andere voetbalcoryfeeën tegen, zoals trainer Maurice Steijn (VVV-Venlo) en ex-prof Marcel Meeuwis (FC de Rebellen). 

Programma

Het avondvullend programma ziet er als volgt uit:

19.00 – 19.30 uur Ontvangst

19.30 – 20.00 uur Warming-up: de magie van 10 jaar FC Robinstijn!

20.00 – 20.45 uur Eerste helft: panelgesprek (deel 1) 

20.45 – 21.15 uur Rust: optreden cabaretier Rob Scheepers

21.15 – 22.00 uur Tweede helft: panelgesprek (deel 2) 

22.00 – 23.30 uur Derde helft: nazit inclusief veiling van unieke voetbalitems o.l.v. veilingmeester Rob Scheepers

Kosten en aanmelding

Een ticket kost slechts 50 euro. Dit is inclusief entree, drank, hapjes en parkeren. Door uw waardevolle bijdrage kunnen wij weer grote voetbaldromen laten uitkomen!

De Magische Voetbalavond is de perfecte gelegenheid voor u als bedrijf om uw relaties en/of medewerkers een onvergetelijke avond te bezorgen. Maar ook andere voetballiefhebbers zullen deze avond niet snel vergeten en zijn van harte welkom!

Wilt u er bij zijn? Vul dan het aanmeldformulier in en mail dit uiterlijk zondag 12 mei naar pieter@fcrobinstijn.nl. U ontvangt vervolgens per mail een bevestiging inclusief factuur.

U heeft de mogelijkheid om een eigen tafel (voor 6 of 8 personen) te reserveren. Gelieve dit op het aanmeldformulier aan te geven.

Let op: Vol = Vol!