MIC EERSTE LID AMBASSADORS CLUB

Terug

Met trots verwelkomen we Mobile Interaction Company (MIC) als eerste lid van onze Ambassadors Club. De Ambassadors Club is nieuw in de sponsorpiramide van FC Robinstijn en gericht op (inter)nationale bedrijven en organisaties die samen met en voor ons hét verschil willen maken in de breedste zin van het woord.
 
Deze bedrijven leveren niet alleen een waardevolle financiële bijdrage t.b.v. onze kernactiviteiten, maar zorgen er ook voor dat we onze organisatie verder kunnen laten groeien en professionaliseren. Als ambassadeur dragen ze onze boodschap uit, denken ze mee over nieuwe kansen en zetten ze graag hun kennis, ervaring en netwerk in om de doelstellingen van FC Robinstijn te verwezenlijken.
 
MIC gaat FC Robinstijn ondersteunen op het gebied van fondsenwerving. “Veel goede doelen vragen vaak op dezelfde manier en op het hetzelfde moment om geld. FC Robinstijn wil zich daarin onderscheiden en daarom hebben we de samenwerking met MIC opgezocht. MIC is een ervaren partner, bekend in de Goede Doelen wereld en daarom een partij, die ons echt verder kan helpen”, aldus FC Robinstijn Founder Pieter van Bussel.
 
“Binnenkort worden de eerste acties in gang gezet en we zien de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet!”