Movilab nieuwe droompartner FC Robinstijn

Terug

We zijn zeer verheugd dat we Movilab mogen presenteren als nieuwe droompartner. Movilab is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is creative content en videomarketing. Movilab gaat voor FC Robinstijn o.a. de wensvideo’s verzorgen, zoals ze onlangs al hebben gedaan van de wensdag van Gijs met Lars Unnerstall. Ook de video waarin het nieuwe jubileumshirt van FC Robinstijn gepresenteerd wordt is een geweldige creatie van Movilab.

Voorzitter Pieter van Bussel: “We zijn ontzettend blij dat de heren van Movilab hun enthousiasme en professionaliteit willen inzetten t.b.v. onze stichting. Als geen ander weten zij onze ideeën om te zetten in een fantastisch mooi en professioneel digitaal verhaal. Bovendien zijn ze altijd zeer betrokken en laagdrempelig, iets wat bij onze activiteiten natuurlijk heel belangrijk is. Wat ons betreft is deze samenwerking dan ook een perfecte match!”

Movilab: “Het is altijd een feest om bij de wensvervullingen van FC Robinstijn te mogen zijn. Mooi om te zien hoeveel enthousiaste mensen zich inzetten om een onvergetelijke herinnering te creëren. We vinden het super tof om de fantastische wensen en het enthousiasme van alle vrijwilligers met bewegend beeld nóg meer zichtbaar te maken!”