Mr MARVIS nieuwe wenspartner FC Robinstijn!

Terug

Met trots verwelkomen we MR MARVIS als nieuwe wenspartner. Het magische merk uit Amsterdam staat bekend om het maken van de perfecte shorts in alle kleuren van de regenboog. En door het enorme succes is het daar niet bij gebleven. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met longs, swims, sports, polos, sweathers, beanies en natuurlijk de juniors.

De link met FC Robinstijn was daarom snel gelegd en MRMARVIS was direct enthousiast over een samenwerking. Dat heeft ertoe geleid dat MR MARVIS niet één, maar direct twee bijzondere voetbalwensen heeft geadopteerd. Afgelopen donderdag werden Keyon en Didier door FC Robinstijn en MR MARVIS in het zonnetje gezet en mochten zij in de Johan Cruijff Arena hun helden Ryan Gravenberch en Perr Schuursontmoeten, zie ook www.fcrobinstijn.nl. Alle hoofdrolspelers werden door MR MARVIS ook nog verrast met een nieuwe shorts en waren daar zichtbaar blij mee.

Dat MR MARVIS maatschappelijk zeer begaan is met kinderen, blijkt ook uit de fantastische actie die het samen met KiKa heeft opgezet en die vandaag, 23 december, haar climax beleefd. Geïnspireerd door de 11-jarige Pim, die vorig jaar in december in zijn korte broek naar school ging. Dit deed hij om geld op te halen voor zijn vriend Rein, die destijds leed aan leukemie. De actie was een groot succes, want Pim haalde met zijn actie meer dan € 14.000,- op voor KiKa. En belangrijker: met Rein gaat het inmiddels ook weer goed! Helaas zijn er nog te veel kinderen die, net als Rein, te maken krijgen met kanker. Daarom dagen Pim & Rein dit jaar iedereen uit om mee te doen met de actie #KiKaKorteBroek. MR MARVIS steunt deze mooie actie en roept iedereen op om op 23 december een korte broek aan te trekken en een donatie te doen aan KiKa.    

MR MARVIS bedankt voor jullie fantastische support en we wensen jullie en KiKa heel veel succes met de#KiKaKorteBroek actie.

Mr MARVIS wenspartner