Fan of the Match Willem II

Terug

16 september 2022

Op vrijdagavond 16 september was het dan eindelijk zo ver; de eerste Fan of the Match van het seizoen bij Willem II. Een nietsvermoedende Nick kwam met zijn moeder aan bij het stadion om samen de wedstrijd te kijken; zoals ze wel vaker doen. Maar wat Nick niet wist is dat hij vanavond als eregast behandeld zou worden. Door de regen had hij nog even getwijfeld naar een kinderfeestje te gaan, maar wat een goede keuze bleek dit 😉 

Heel even was Nick volledig overvallen door deze grote verrassing en nieuwsgierig naar wat hem deze avond te wachten zou staan, maar al snel liet hij alles met groot enthousiasme en een stralende glimlach gebeuren.  

Na een fijne ontvangst bij de Willem II Betrokken Box mocht Nick al snel plaatsnemen in de “field seats” om de warming up te bekijken. Onderweg trof hij de hele selectie richting het veld en kwam al oog in oog te staan met de spelers.  

Daarna mocht hij mee in de line up met de scheidsrechter, die Nick enorm verraste door hem met een mooie bal van het veld af te laten gaan. Het duurde tot ver in de 2e helft voordat Nick beloond werd met het eerste en meteen winnende doelpunt van de wedstrijd; de 3 punten waren vanavond dus voor Willem II! 

Na afloop van de wedstrijd was er voor Nick nog een grote kers op de taart. Op de foto met zijn favoriete speler Kostas Lamprou en natuurlijk een mooie handtekening op de gekregen bal.  
 
Een avond voor Nick en zijn moeder om van te dromen!  

 

Nick: “Dit is de beste dag van mijn leven!”  
Moeder Debby: “Super bedankt voor de geweldige ervaring! Het was net een droom!”. 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Spelers & staf Willem II 
  • Willem II Betrokken
  • Scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten 
  • Fotoburo Toin Damen