Nieuwe website dankzij droompartner Spiegel

Terug

Wat zijn we blij met onze betrokken partners en sponsors! Spiegel is zo’n betrokken regionale droompartner, van het eerste uur. De afgelopen tijd hebben zij hard gewerkt aan deze nieuwe website, die niet alleen op pc maar ook op tablet of smartphone nu goed te bekijken is. Als waardering voor deze inspanningen overhandigde bestuurslid Noortje Houwen dan ook graag een FC Robinstijn-shirt aan creatief directeur Henry van den Berkmortel.

Spiegel deelt de mening dat voetbal voor deze kinderen op sommige momenten iets magisch kan hebben: “We vinden het fantastisch dat wij op communicatievlak ons steentje kunnen bijdragen om in de toekomst nog vele ‘wensdagen’ mogelijk te maken. Op dit moment zijn we druk bezig om de oude website van de stichting om te bouwen naar een nieuwe responsive variant, simpel gezegd een website die zich aanpast aan het formaat waarin het wordt weergegeven. Zo kunnen ook bezoekers die via hun smartphone of tablet de website bezoeken de belangrijkste functionaliteiten op een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke wijze bekijken.”

Spiegel blijft als droompartner betrokken bij deze mooie stichting, om in de toekomst nog een heleboel onvergetelijke voetbalwensen mede mogelijk te maken!