Bechtle

Terug

Nieuwe partner ambassador club: Bechtle

 

Wij zijn Bechtle: een groot Europees IT-bedrijf dat producten en oplossingen levert over de hele linie van de IT-infrastructuur aan allerlei bedrijven en instellingen. Ons Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven, maar we zijn ook in Hoofddorp en Maastricht te vinden. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij ons hoog in het vaandel. Deze onderwerpen zijn dan ook onderdeel van onze langtermijnstrategie.

Onze maatschappelijke inzet richten we op jeugd, in de leeftijden 8 tot 23 jaar. We zetten IT-kennis, middelen en enthousiaste mensen in om deze jongeren zo goed mogelijk voor te bereiden op een duurzaam en gelukkig leven. Niet iedereen heeft immers hetzelfde vertrekpunt in het leven en waar wij zien dat we met een beetje hulp een verschil kunnen maken, zullen we dat niet laten.

We zijn onderdeel van een aantal communities waarvan wij denken dat ze onze hulp kunnen gebruiken. Communities zijn organisaties waarmee we werken aan doelen met een sociaal karakter. Je kunt hierbij denken aan scholen, goede doelen en brancheorganisaties. Bij Bechtle hebben we wel wat met sport, met name voetbal doet bij veel collega’s de harten sneller kloppen. De diversiteit onder medewerkers is dan ook terug te vinden in de verscheidenheid aan voetbalclubs die fanatieke aanhang vinden op onze werkvloer.

Het ambassadeurschap voor FC Robinstijn past dan ook zeer goed bij ons bedrijf. Hoe wij onze IT-kennis en enthousiasme in kunnen zetten voor de wensen die FC Robinstijn in vervulling laat gaan, zullen we de komende tijd onderzoeken. Als je een goed idee hebt dan horen we dat graag!

 

Gijs van der Putten, Manager Partnerships & Communities bij Bechtle