Phoebe geniet als Fan of the Match Bij Helmond Sport

Terug

Fan of the Match bij Helmond Sport in de thuiswedstrijd tegen Sparta, poeh dat is spannend! Phoebe had er al heel de week naar uitgekeken. Als een echte prof kwam Phoebe ruim op tijd bij het Lavans Stadion aan. Ze dook direct de catacomben in en ging op weg naar de kleedkamer. Geheel in stijl in het prachtige tenue van FC Robinstijn ging ze door de spelerstunnel het veld op.

Ze deed mee aan de rondo van de Helmond Sport-reserves en stond daarin haar mannetje! Toen was het tijd om weer naar binnen te gaan en om daar te wachten op het belletje van de scheidsrechter.

Triiiing! Het belletje klonk en alle spelers van Helmond Sport en Sparta verzamelden zich in de spelerstunnel. Phoebe leidde de troepen samen met het arbitrale kwartet het veld op. Ze werden toegejuicht door de duizenden toeschouwers. Gespannen keek ze toe bij de toss en daarna ging ze rap de tribune op. Daar zag Phoebe dat Helmond Sport het moeilijk had tegen Sparta, maar dat mocht de pret niet drukken.

Na de wedstrijd kreeg Phoebe allerlei cadeautjes van FC Robinstijn overhandigd en kwamen spelers en trainers langs voor een handtekening, een foto en een gezellig praatje.

Vermoeid na zo’n zware, enerverende avond keerde Phoebe rond een uur of half twaalf het stadion de rug toe. Haar wedstrijd als Fan of the Match zat erop. Het was een avond om nooit te vergeten.

Het bedrijf Image-In maakte er een mooi filmpje van op prachtige muziek, kijk maar!