Fan of the Match MVV Maastricht

Terug

14 oktober 2022

Vrijdagavond 14 oktober 2022 was Quinn de Fan of the Match tijdens wedstrijd MVV – Jong PSV. In de auto op weg naar de Geusselt, gaf hij al aan dat de kriebels in zijn buik behoorlijk toenamen. Aangekomen bij het stadion werden we hartelijk ontvangen door Irene en Peggy van FC Robinstijn en Jean van MVV. Dit was al een leuke ervaring, want in de Businesslounge kom je al niet vaak, en als er dan ook nog een bank voor je gereserveerd  staat met je naam ervoor…  

Na het hartelijke ontvangst mocht hij het voetbalpakje aan en daarna begon de avond pas echt goed. Quinn mocht mee naar de spelerstunnel, waar hij op de foto mocht met Bér de Batteroaf en de scheidsrechter. En toen het grote moment, hij mocht het veld op en de bal pakken en op de middenstip leggen. Het was deze avond, zonder uit publiek een behoorlijk gevuld stadion, dus dat maakte wel wat indruk.  

Na de wedstrijd mocht hij nogmaals het veld op en op de foto met zijn favoriete speler Sven Blummel, waar hij ook nog een MVV sjaal van kreeg. Kon het nog beter?  

Ja dat kon. Nadat de spelers zich gedoucht hadden kwamen ze allemaal naar de businesslounge, waar Quinn zich had geïnstalleerd met T-shirt en viltstiften voor een handtekeningensessie. De deur werd goed in de gaten gehouden en iedereen die binnenkwam werd samen met Quinn op de foto gezet en om een handtekening gevraagd.  

Uiteindelijk heeft hij bijna het gehele team op zijn shirt staan. Die krijgt straks samen met de foto’s een mooie plek op zijn kamer.  

 

Ik vond het erg leuk om de foto’s en handtekeningen van spelers te vragen, dit was het leukste van de avond. Maar ik vond het ook mooi om mee het veld om te lopen en aan het eind van de wedstrijd van Sven Blummel de sjaal te krijgen.

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Jean Hogenboom 
  • Spelers en Staf MVV