RKC Waalwijk en FC Robinstijn trappen samenwerking af!

Terug

Met trots presenteert stichting FC Robinstijn weer een nieuwe samenwerkingsclub: RKC Waalwijk! Beide partijen slaan de handen ineen om jonge RKC-supporters, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, een onvergetelijke dag te kunnen bezorgen bij hun favoriete club RKC.

De samenwerking werd vrijdag 16 oktober bij de wedstrijd tegen FC Dordrecht bekrachtigd door ambassadeur Frank van Mosselveld: “RKC Waalwijk draagt jaarlijks haar steentje bij aan diverse maatschappelijke activiteiten. Met de start van deze samenwerking kunnen we ook individuele wensen van jonge supporters in vervulling laten gaan. Daar zijn we heel blij mee, want niets is mooier dan een lach op de gezichten te toveren van kinderen die het moeilijk hebben!”

Kick-off

Bij de thuiswedstrijd van RKC Waalwijk tegen FC Dordrecht, was er speciale aandacht voor FC Robinstijn. De stichting was veelvuldig te zien op de LED-boarding en juniorambassadeurs Robin en Stijn, mochten samen met de 2-jarige Dylan de aftrap verrichten. Dylan, die geboren is met een energiestofwisselingsziekte, werd door stichting Samen RKC speciaal in het zonnetje gezet en mocht daarom de wedstrijdmascotte zijn. Het hele gezin heeft dan ook genoten van een bijzondere avond.

RKC Waalwijk-aanvoerder Steef Nieuwendaal droeg tegen FC Dordrecht de speciale FC Robinstijn-aanvoerdersband. Hij is namens RKC Waalwijk de nieuwe club-ambassadeur van FC Robinstijn. Na de wedstrijd werden daarom elkaars shirts uitgewisseld.

Vervul een wens!

Laat ook een voetbalwens bij RKC Waalwijk in vervulling gaan! Zeker voor kinderen, die een moeilijke periode in hun leven moeten doormaken, kan een wensdag echt het verschil maken. Samen met ouders, broertjes en zusjes even alles kunnen vergeten. Het geeft weer nieuwe kracht, energie en inspiratie om verder te kunnen gaan. Ken jij iemand die een wensdag bij RKC Waalwijk verdient? Vul dan nu een aanmeldformulier in via onze website www.fcrobinstijn.nl.