Danny Post bezorgt Sed de dag van zijn leven! 

Terug

18 april 2022

Tweede Paasdag 2022 is een dag die de 8-jarige Sed niet snel zal vergeten. Sed verloor afgelopen juli zijn moeder. Een hele verdrietige periode en daarom  wilde Sportclub Irene graag iets voor hem doen zodat hij een onbezorgde, leuke dag zou beleven. Sportclub Irene is een Vriendenclub van FC Robinstijn en diende deze bijzondere wens voor Sed in.   

Sed is groot fan van VVV-Venlo en in het bijzonder van clubicoon Danny Post. In samenwerking met VVV-Venlo werd daarom snel iets moois op touw gezet, maar helaas gooide corona roet in het eten en de wens moest worden uitgesteld. Tot overmaat van ramp maakte Sed’s grote voetbalheld in de winterstop een transfer naar Almere City. Maar uiteraard bleef de wens staan en Danny wilde maar wat graag meewerken om Sed toch een unieke dag te bezorgen.   

Met Pasen kwam Danny terug naar Venlo en hij wilde heel graag tijd maken voor Sed. Er werd weer een leuk plan gesmeed om hem te verrassen en zo had de JO9-2 opeens een ‘extra training’ op tweede Paasdag, op het hoofdveld van Sportclub  Irene!   

De jongens startten niets vermoedend aan de training… Totdat plotseling Koelie, de mascotte van VVV-Venlo het veld op kwam lopen. De JO9-2 spelers, en vooral Sed, waren helemaal in euforie en vonden het geweldig. Toen even later ook Danny Post het veld op kwam was het feest compleet. Danny voetbalde uiteraard graag een wedstrijdje mee met de jongens, waarna er mooie foto’s met het team gemaakt werden.  

Maar voor Sed was de wens nog niet voorbij, want Danny vroeg of hij hem een lift naar huis kon geven? Nou dat wilde Sed wel natuurlijk! Hij stapte vrolijk bij Danny in en samen reden ze naar zijn huis. Daar stond hem de volgende verrassing alweer te wachten. Want Danny wilde natuurlijk zijn voetbalslaapkamer wel eens zien.  Nietsvermoedend nam Sed zijn idool mee naar boven. Hij deed de deur van zijn kamer open en tot zijn grote verbazing had zijn kamer een hele metamorfose ondergaan. Alles was versierd met VVV-Venlo en Danny Post spulletjes. Je kunt het zo gek niet bedenken, een dekbed, kussens, shirt, slingers, een mok, shirt en sjaal. Het was er allemaal! Zelfs een levensgrote Danny Post banner met meetlat, zodat Sed de komende jaren kan meten of hij net zo lang wordt als zijn idool. 

Maar Danny had ook nog enkele speciale cadeautjes voor Sed! Zijn gedragen voetbalschoenen en aanvoerdersband. Hoe gaaf was dat! Danny zette nog wat handtekeningen en er werden nog mooie foto’s gemaakt.  

Maar het laatste cadeautje mocht Sed zelf weggeven. Hij overhandigde Danny een heel mooi FC Robinstijn-shirt met nummer 6 POST achterop. En mocht Sed zijn idool officieel welkom heten als nieuwe ambassadeur van FC Robinstijn.   

Het was een mooi einde van een prachtige 2e Paasdag. Een dag die Sed nooit meer zal vergeten! 

 

Reactie Sed: 

“Ik vond het een super leuke middag! Ik was helemaal verrast dat ik met Danny Post mee naar huis mocht rijden, waar hij samen met FC Robinstijn mijn slaapkamer heeft veranderd. Ik vond het kei tof en ga dit nooit meer vergeten!”  

Een speciaal woord van dank aan:

 • Danny Post 
 • Koelie (Jeroen Oppers) 
 • VVV-Venlo 
 • Sportclub Irene 
 • Wenspartner Moonen Packaging 
 • Brunschot 
 • BSR Agency 
 • EGLA Photograpy 
 • Dablblad De Limburger 
 • Jamale Boukhettame 
 • The Fox Factory