Sem geniet volop bij seizoenouverture PSV!

Terug

23 juli 2019

Dinsdag 23 juli ging de voetbalwens van Sem van Gemert, 14 jaar uit Eindhoven, in vervulling. Sem mocht die avond de Fan of the Match zijn bij de Champions League-kwalificatiewedstrijd tussen PSV en FC Basel.

Voor de wedstrijd werd er eerst een hapje gegeten bij Hotel, Café, Restaurant Queen in het centrum van Eindhoven. Kelly en Maurice van FC Robinstijn hadden meteen een paar leuke cadeautjes voor Sem, dus de sfeer zat er direct goed in. Na het heerlijke eten was het tijd om richting PSV Stadion te gaan, waar we werden opgewacht door Kelly van PSV.

Sem mocht meelopen in de line-up met de grensrechter, dus dat was natuurlijk super spannend, zeker in zo’n belangrijke wedstrijd! Sem genoot met volle teugen van dit bijzondere moment en betrad vol trots het heilige gras van het Philips Stadion. Wauw, wat is dit vet! In deze kolkende mensenmassa!

Na dit bijzondere moment ging Sem snel omkleden om zich vervolgens bij zijn ouders op de tribune te voegen. Wat werd het een ongelooflijk spannende wedstrijd! PSV kwam met 1-2 achter, maar slaagde er in de slotminuten toch in om een nederlaag om te draaien naar een geweldige 3-2 overwinning. Het stadion ontplofte en de stemming was grandioos.

Maar voor Sem bleef het daar niet bij, want hij mocht na de wedstrijd ook nog naar het spelershome. Daar kreeg hij een keepersshirt van PSV cadeau en werd Sem verrast door enkele PSV-helden. En zo kwamen o.a. FC Robinstijn-ambassadeur Denzel Dumfries, aanvoerder Pablo Rosario, Steven Bergwijn, matchwinner Donyell Malen en trainer Mark van Bommel even bij Sem langs voor een foto en handtekening. Mooie bonus was natuurlijk ook nog de foto met oud PSV-speler en voetbalanalist Rene van der Gijp!

En zo eindige de seizoenouverture van PSV in broeierig Philips Stadion op de best mogelijke manier. Sem had een onvergetelijke avond gehad en straalde van oor tot oor!

Reactie familie Van Gemert:

Namens Sem willen wij jullie bedanken voor een onvergetelijke avond, waarin wij onbezorgd en geheel verzorgd hebben mogen genieten van mooi voetbal, een geweldige ambiance en lieve en betrokken begeleiders. Heel vriendelijk bedankt voor deze onvergetelijke dag!

Een speciaal woord van dank aan:

  • Spelers & Staf PSV
  • PSV Foundation
  • Hotel, Café, Restaurant Queen