Voetbalwens Senn in vervulling bij Ajax!

Terug

27 september 2018

Op 27 september 2018 beleeft de 8-jarige Senn de Vrind uit Herten één van de mooiste dagen uit zijn leven. Samen met zijn moeder Stefanie en broertje Milo bezoekt hij de training van het 1ste Elftal van Ajax en gaat zijn allergrootste wens in vervulling.

Videoboodschap

Begeleider Ed van FC Robinstijn arriveert omstreeks 08.30 uur om het gezin op te halen en mee te nemen naar Amsterdam. Ed laat eerst een speciale videoboodschap van Lasse Schöne zien, waarin hij Senn persoonlijk uitnodigt voor een bezoek aan de training van AJAX op De Toekomst. Senn is even helemaal beduusd en blij verrast natuurlijk. Tevens verblijdt Ed Senn met enkele cadeaus, die door  FC Robinstijn ter beschikking zijn gesteld.

Rondleiding

Omstreeks 10.00 uur arriveren we bij de Johan Cruijff Arena en mogen we parkeren op het VIP-parkeerdek waar alle Ajax spelers en stafleden ook met hun prachtige bolides staan. We worden hartelijk ontvangen door Sylvia en Daphne van de Ajax Foundation en er volgt een indrukwekkende rondleiding door het Stadion. We krijgen een fantastische kijkje in de catacomben. De kleedkamers, de VIP-etage, Bestuurderstribune en Senn mag zelfs even het veld op en plaatsnemen op de reserve stoelen! Ook wordt er nog een bezoekje gebracht aan het Ajax Museum. Er worden volop foto’s gemaakt om deze fantastische momenten vast te leggen en van Ajax krijgt Senn nog enkele cadeaus waaronder een heel mooi Ajax-shirt.

Training

Vanuit de Arena gaan we richting de Toekomst. Op deze prachtige dag genieten we van een heerlijk zonnetje en een enerverende training. Mathijs De Ligt, Klaas-Jan Huntelaar, Lasse Schöne en nog veel meer spelers zien we van dichtbij in actie! De spelers zijn in de vorm en er worden prachtige goals gescoord. Na de training komen de spelers 1 voor 1 naar Senn toe voor een foto en handtekening. Ook trainer Erik ten Hag neemt alle tijd voor Senn. Supergaaf!

Meet & Greet

Na de training staat er nog een verassing voor Senn te wachten. Als we plaatsnemen in het sfeervolle restaurant van het complex, exclusief toegankelijk voor AJAX spelers en stafleden, nemen we een drankje en verteld Senn volop over zijn belevenissen op de training. En dan verschijnen Lasse Schöne en Mathijs de Ligt ten tonele voor een persoonlijke meet & greet. Top! Tijdens deze bijzondere ontmoeting vuren Senn en Milo allerlei vragen op beide Ajacieden af. De spelers nemen uitgebreid de tijd om ze te beantwoorden. Er word volop gedold en er worden mooie kiekjes gemaakt als herinnering aan deze speciale dag.

Na deze indrukkende ontmoeting heeft Senn een berehonger. We nemen nog een heerlijke en perfect verzorgde lunch waarna de terugweg richting Herten wordt ingezet. Wat was het een bijzondere belevenis en een geweldige dag!

Wéér een onvergetelijke magische wensdag van FC Robinstijn!

Een speciaal woord van dank aan:

  • Matthijs de Ligt en Lasse Schöne
  • Spelers en staf Ajax
  • Ajax Foundation, Sylvia en Daphne
  • Driessen Autogroep
  • Sportskoen.nl