'Mijn mooie wensdag met Jeroen Zoet'

Terug

3 december 2017

Dit keer een persoonlijk verslag van Siem Beumer die met FC Robinstijn een wensdag beleefde bij PSV. Hij werd in staat gesteld zijn idool Jeroen Zoet te ontmoeten. “Afgelopen zondag was ik (Siem) thuis en had niks door wat er kon gebeuren. Maar toen kwam ineens mijn beste vriend Bo samen met een vreemde mevrouw binnen…”

“Het was Marleen van FC Robinstijn. Ze zei dat ik met papa, mama en mijn zusje en broertje naar PSV mocht gaan. Het bleek dat Bo, mijn beste vriend, een brief had gestuurd naar FC Robinstijn om mijn grote voetbalwens uit te laten komen. Maar Marleen zei dat omdat ze het zo leuk vonden dat een beste vriend op deze leeftijd een wens voor zijn vriend had aangevraagd, Bo ook mee mocht. Toen keek Bo best wel verbaasd. Voor hem was dat ook een super grote verrassing.

Toen gingen wij naar PSV. Het was heel leuk daar. Ik kreeg een PSV-shirt en -sjaal en Bo, mijn zusje en mijn broertje kregen ook allemaal een PSV-sjaal. We keken naar de wedstrijd PSV – Sparta en het was heel spannend, want in de eerste helft hadden ze nog niet gescoord. Maar in de tweede helft was er meteen een doelpunt van Luuk de Jong. Luuk heeft dus zijn bingokaart vol, want nu heeft hij tegen alle Eredivisieclubs gescoord.  Er was nog een doelpunt maar die telde niet want het was buitenspel. Uiteindelijk was het dus 1-0 voor PSV!

Na de wedstrijd waren we allemaal heel blij. Nadat de spelers hadden gedoucht mochten ze bij ons in de V.I.P box en konden we ze ondervragen. Eerst kwam Jeroen Zoet en daarna mochten we Jorrit Hendrix ondervragen. Van hun kreeg ik ook nog een handtekening op mijn shirt. Toen we dat gedaan hadden, gingen we met FC Robinstijn nog naar de McDonald´s en daar hadden we lekker gegeten. Toen we naar huis gingen, zongen we allemaal. Thuis gingen we lekker nagenieten van onze onvergetelijk wensdag. Het was echt superleuk!

Groeten, Siem en Bo

Een speciaal woord van dank aan:

  • Jeroen Zoet en Jorrit Hendrix
  • PSV Foundation, Nadia Coolen
  • Driessen autoverhuur Eindhoven