Sponsoravond Club Futsal Eindhoven

Terug

Met veel genoegen kijken we terug op de sponsor/relatieavond van onze samenwerkingsclub Club Futsal Eindhoven Ciba / VDL Groep op 21 maart 2014.

Jaarlijks organiseert CFE een avond voor haar sponsors en relaties. Een avond die dit jaar in het teken stond van FC Robinstijn. Samen met kersverse samenwerkingspartner Jan Dirk Stouten was FC Robinstijn niet alleen het goede doel van de avond, maar waren we ook betrokken bij de organisatie van een aantrekkelijk sponsorprogramma. Jan Dirk Stouten is als professioneel presentator dé dagvoorzitter van Nederland en voor deze speciale gelegenheid was Wim Kieft aanwezig om samen te kletsen over voetbal.

Na de opening van voorzitter Machiel Debets, verzorgde bestuurslid Niels Cannegieter een presentatie over onze stichting. Een verhaal dat veel sponsors in het hart raakte en veel sympathie opleverde. Hierna was het podium aan Jan Dirk Stouten en Wim Kieft die zorgde voor een luchtige invulling van de avond.

Aansluitend voetbalde het eerste van CFE tegen JCK-Aiso. De wedstrijd werd helaas verloren met 2-4, maar dat kon de sfeer onder de aanwezigen niet drukken. De avond werd afgesloten met een veiling ten behoeve van FC Robinstijn. Een prachtig gesigneerd PSV shirt met handtekeningen van onder andere Heurelho Gomes (beschikbaar gesteld door PSV), originele en gedragen voetbalschoenen van (ex-)internationals Ibrahim Affelay en Jermain Lens, en gesigneerde handschoenen van clubambassadeur Pieter Grimmelius (gedragen tijdens het EK Futsal) werden door veilingmeester Jan Dirk Stouten onder de aanwezigen geveild.

Een prachtige avond voor FC Robinstijn, waarin met samenwerkingspartners CFE Ciba / VDL Groep en Jan Dirk Stouten niet alleen prachtige promotie is gemaakt voor de Stichting, ook een mooi bedrag voor het vervullen van kinderwensen is gerealiseerd!

Vanaf deze plaats bedanken we CFE Ciba / VDL Groep, Jan Dirk Stouten, Wim Kieft, PSV, clubambassadeur Pieter Grimmelius, alle aanwezigen, maar in het bijzonder ook de winnaars van de veiling voor hun bijdrage. Tevens wensen we Pieter Grimmelius veel sterkte met zijn herstel van een scheenbeeninfectie die hij opliep tijdens de wedstrijd tegen JCK-Aiso.