Fan of the Match MVV Maastricht

Terug

16 september 2022

Vrijdag 16 september 2022 zal de 9 jarige Sven Horbach uit Maastricht niet snel vergeten. Hij beleeft de avond van zijn leven. Hieronder een mooi verslag waarin de familie Horbach zelf vertelt hoe zij de avond hebben beleefd. 

De destijds 6 jaar oude Sven woonde zijn allereerste profvoetbalwedstrijd bij van MVV – Jong Ajax. Nu 3 jaar later was hij het die uitgerekend bij de wedstrijd MVV – Jong Ajax de Fan of the Match mocht zijn. Een voetbalwens waar hij alleen maar van had durven dromen. 

Duidelijk onder de indruk en met gezonde spanning arriveerde Sven met zijn vader, moeder en zus bij de Businesslounge van MVV. Na een korte introductie onder het genot van een drankje in zijn eigen VIP-lounge was het tijd om Sven echt te transformeren in de Fan of the Match.  

Voorzien van voetbalpakje van FC Robinstijn compleet met aanvoerdersband kon hij samen met mascotte Bèr de Batteraof zijn opwachting maken bij de spelerstunnel in afwachting van de ‘matadoren’. Sven shine’de als een waar Mestreechter Steerke toen hij onder begeleiding van de scheidsrechter Michael Eijgelsheim het veld mocht betreden om de wedstrijdbal naar de middenstip te brengen. Na het volkslied heeft Sven nog toezicht gehouden op het tossen en was het tijd om te gaan genieten vanaf de tribune van een geweldige wedstrijd.  

De 3 punten bleven in Maastricht! Als kers op de taart heeft Sven dit feestje mogen meevieren met de spelers, trainers en technische staf van MVV. Vele handtekeningen, foto’s maar vooral geweldige herinneringen later was het tijd om naar huis te gaan. Maar niet voordat hij al springend uit de auto op de parkeerplaats zijn laatste handtekening bemachtigde van één van zijn favoriete spelers Koen Kostons. Ook Koen was op weg naar huis maar nam ondanks het late uur toch nog alle tijd om Sven te voorzien van een handtekening.  

Wij willen dan ook iedereen van FC Robinstijn en MVV ontzettend bedanken voor deze onvergetelijke avond.  

 

Sven: “Dit is de bèste daag vaan mien leve!’  
Ouders: “Nogmaals ontzettend bedankt voor het vervullen van Sven zijn wens. Het is echt ongelofelijk mooi wat jullie als organisatie doen voor de kids! #daretodream, want dromen kunnen uitkomen!!! 

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Jean Hogenboom
  • Spelers & Staf MVV