Samenwerking Taalbrug Venlo, VVV-Venlo en FC Robinstijn!

Terug

Zaterdag 28 september stond de wedstrijd VVV-Venlo vs SC Heerenveen in het teken van de onderlinge samenwerking tussen VSO de Taalbrug, VVV-Venlo en stichting FC Robinstijn.

FC Robinstijn is een stichting, die voetbalwensen in vervulling laat gaan voor kinderen, in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die om welke reden dan ook wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. FC Robinstijn werkt al jaren samen met VVV-Venlo, onder meer door iedere thuiswedstrijd een bijzonder kindje als Fan of the Match in de spotlights te zetten.

FC Robinstijn en VVV-Venlo slaan daarbij nu ook de handen ineen met de Taalbrug Venlo, een basisschool voor speciaal onderwijs aan slechthorende/dove leerlingen of leerlingen met een taalontwikkelingsstoornis.

Bij de wedstrijd tegen SC Heerenveen was er voor het eerst een leerling van de Taalbrug Fan of the Match. Tevens werd de hele line-up gevuld met kinderen van de Taalbrug. Trots liepen ze aan de hand van hun voetbalhelden mee het veld op. Ook in de toekomst zullen er met regelmaat kinderen van de Taalbrug in het zonnetje gezet worden als Fan of the Match bij VVV-Venlo.

FC Robinstijn-oprichter Pieter van Bussel: “Het is fantastisch dat we weer een mooie samenwerking zijn aangegaan met VSO de Taalbrug. Deze leerlingen behoren uiteraard tot onze doelgroep en samen met onze partnerclub VVV-Venlo kunnen we hen nu met regelmaat in het zonnetje gaan zetten als Fan of the Match.”