Tamara speciale fan bij Helmond Sport!

Terug

24 september 2013

Helmond Sport en stichting FC Robinstijn hebben de handen ineengeslagen om kinderen die dat verdienen een onvergetelijke dag te laten beleven. Iedere thuiswedstrijd wordt een speciaal kind van een samenwerkende amateurclub van Helmond Sport in het zonnetje gezet als de ‘FC Robinstijn Fan of the Match’. Het kind is dan samen met zijn/haar familie als een echte VIP te gast bij Helmond Sport.

De primeur op vrijdag 24 september was voor de 9-jarige Tamara Geskes van voetbalvereniging BAVOS uit Bakel, waar Tamara speelt in de E4. Samen met haar ouders en jongere zusje Nicole werd Tamara om 19.00 uur gastvrij ontvangen in de Business Club, waar ze onder het genot van een drankje te horen kreeg wat haar die avond allemaal te wachten stond.

Het was voor haar een extra grote belevenis, omdat ze nog nooit in een echt voetbalstadion was geweest, laat staan bij een wedstrijd. Vol spanning mocht ze zich gaan omkleden, want ze mocht in het nieuwe tenue van FC Robinstijn mee gaan doen met de warming-up van Helmond Sport. Daar viel de grootste spanning van haar af en Tamara genoot op het veld met volle teugen.

Toen de spelers klaar waren met de warming-up wenste Tamara ze allemaal nog heel veel succes met een handjeklap. In de catacomben wachtte ze vervolgens op de spelers en het arbitrale trio. Tamara mocht namelijk met de wedstrijdbal in haar handen voorop mee naar de middenstip. Wauw, dat is gaaf zeg! En wat gaat dat publiek in Helmond tekeer!

Daarna ging ze zich snel weer omkleden om zich bij haar familie te voegen op de speciaal voor hen gereserveerde zitplaatsen. Helaas speelde Helmond Sport niet zijn beste wedstrijd, maar Tamara zat vol spanning te kijken. Ze vond het echt geweldig!

Na de wedstrijd wachtte nog een volgende verrassing, want Tamara mocht mee naar het spelershome. Daar stond al een tafeltje klaar voor de Fan of the Match. En alle spelers van Helmond Sport kwamen natuurlijk even naar haar toe om persoonlijk kennis te maken met hun speciale fan! Ze gingen graag met haar op de foto en signeerden allemaal de elftalposter die ze had gekregen.

Aanvoerder Ferry de Regt had nog een uniek kado voor Tamara. Hij had tijdens de wedstrijd namelijk een speciale FC Robinstijn-aanvoerdersband gedragen met daarop de wedstrijd Helmond Sport vs Almere City. Hij signeerde de band en gaf Tamara daarmee een unieke herinnering aan deze speciale voetbalavond. Een avond waar ze nog lang met heel veel plezier aan terug zal denken.

Speciaal woord van dank aan:

  • Helmond Sport
  • Voetbalshop.nl
  • ARS Grafisch