Tijd om terug te kijken naar het afgelopen jaar!

Terug

Beste Robinstijners, het is al weer tijd om terug te kijken naar afgelopen jaar. Wat hadden we gehoopt dat 2021 een ander jaar zou worden. Wat hadden we gehoopt dat we corona definitief achter ons zouden kunnen laten en dat iedereen de blik weer volledig op vooruit zou kunnen zetten. We weten nu dat het nog lang niet zover is en dat we voorlopig ook niet meer terug kunnen gaan naar de tijd voor covid-19.
 
Ook in 2021 hebben we met FC Robinstijn duidelijk veel minder wensen kunnen vervullen, dan dat we gewend zijn. Maar ook al waren het er minder, dat betekent natuurlijk niet dat ze minder speciaal zijn. De wens met Marijn was heel bijzonder! Marijn kon niet naar het PSV Stadion, dus brachten wij het PSV Stadion letterlijk naar Marijn. En via een online verbinding met Italië hadden we ook een meet & greet met zijn idool Jeroen Zoet geregeld. In de zomer ging ook de bijzondere wens van Jorus & Harm in vervulling. Zij mochten naar de EK-wedstrijd Nederland vs Oostenrijk en werden kort voor de wedstrijd zelfs nog verrast door een videoboodschap van hun Oranjehelden Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong.

In het najaar ging de vlag uit, want we mochten ons Fan of the Match concept weer op gaan starten. YES! Eindelijk! En het was direct weer één groot feest! Bij PSV, VVV-Venlo en voor het eerst ook bij MVV Maastricht. Onze kids straalden weer van oor tot oor en wij straalden met hun mee. Wat hadden we dit gemist zeg! Maar helaas kwam er weer een nieuwe corona-variant bij en ging Nederland weer grotendeels op slot. Helaas voorlopig weer geen Fan of the Match-activiteiten en geen bijzondere wensen.

Of toch wel..? Wie ons een beetje kent, weet dat we altijd positief gestemd zijn en zoeken naar nieuwe ideeën en kansen. Op het moment dat ik dit schrijf, staat er iets unieks te gebeuren binnen FC Robinstijn. Een nieuw wensconcept, dat geheel aansluit bij onze kernwaarden dichtbij, zorgeloos en magisch. Ik verklap nog even niets, maar lieve mensen, houdt onze socials de komende periode goed in de gaten, want dit mag je echt niet missen…

Maar ook op andere vlakken hebben we zeker niet stilgezeten afgelopen jaar. Onze organisatie krijgt steeds meer een landelijk gezicht, doordat onze vrijwilligersteams steeds verder invulling krijgen. Ook hebben we weer fantastische nieuwe partners mogen verwelkomen en hebben zich maar liefst 14 amateurclubs als Vriendenclub aan FC Robinstijn verbonden. Met ons nieuwe Marketing & Communicatieteam hebben we afgelopen jaar ook hele mooie stappen gezet. Een vernieuwde huisstijl, die we nu overal in terug zien komen, met als trots onze nieuwe website!

Er is afgelopen jaar dus ontzettend veel gebeurd en we hebben ontzettend veel zin in 2022! Een fantastisch voetbaljaar om met z’n allen naar uit te kijken. Namens het bestuur van FC Robinstijn wens ik jullie allemaal hele fijne feestdagen en een heel gezond, liefdevol & magisch 2021 toe!
 
Pieter van Bussel
Oprichter/Voorzitter
Stichting FC Robinstijn