Presentatie vriendenclub sc Irene

Terug

Op 15 juli is reeds het tenue gepresenteerd van Sportclub Irene waarbij zowel het eerste als tweedeelftal met FC Robinstijn als “hoofdsponsor” op het shirt hun wedstrijden spelen. Dit is mogelijk gemaakt door hoofdsponsor ELMEC. Met deze samenwerking willen  SC Irene, Elmec en FC Robinstijn de komende jaren kinderen binnen en buiten de vereniging magische voetbalmomenten bezorgen.

Op zondag 7 november werd er voor de competitiewedstrijd van SC Irene en Ivo (3e klasse C, Zuid 2) een vervolg gegeven aan deze presentatie. Met de medewerking van een line-up van een aantal jeugdspelers, met de “captain” in het officiële FC Robinstijn-shirt van Irene, werd er officieel stilgestaan bij deze samenwerking. Voorzitter Ton Orval  en bestuurslid Jeroen Triest van SC Irene benadrukten het belang dat SC Irene hecht om haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en gaf aan dat de combinatie van voetbal, wensen en kinderen hier mooi samenkomen.

Marc Janssen van FC Robinstijn bedankte de club en zeker ook ELMEC en merkt op dat dit de eerste vereniging is waarbij zowel het eerste als tweede elftal met FC Robinstijn op het shirt spelen. Samen op naar vele mooie magische voetbalmoment voor kinderen die een moeilijke periode doormaken of hebben doorgemaakt.