Vrijwilliger in de schijnwerpers: Daniëlle Ooms

Terug

In iedere nieuwsbrief wordt een vrijwilliger in de schijnwerpers gezet. Deze keer is dat Daniëlle Ooms. Deze 25-jarige dame uit Venlo verdient deze extra aandacht omdat zij de nieuwe website heeft ontwikkeld, van ontwerp tot realisatie. En dat heeft ze op een bevlogen, betrokken en fantastische manier gedaan. Daniëlle is sinds 1 augustus 2021 vrijwilliger bij FC Robinstijn waar ze deel uitmaakt van het team Marketing en Communicatie. Ze houdt zich hier voornamelijk bezig met de beheer van de nieuwe website. Wij zijn erg blij dat Daniëlle zich bij ons heeft gevoegd en haar steentje bijdraagt aan de bijzondere magie van FC Robinstijn!

Naam: Daniëlle Ooms
Leeftijd: 25 jaar
Woonplaats: Venlo
Functie FC Robinstijn: Websitebeheer/Team Marketing & Communicatie
Vrijwilliger sinds: 1 augustus 2021
Favoriete voetbalclub: Natuurlijk de plaats waar ik vandaan kom: PSV, maar als ik naar mn vriend moet luisteren: AJAX
Favoriete speler: Lasse Schöne (Ik heb totaal geen verstand van voetbal maar als ik dan toch iemand moet kiezen, dan iemand waar ik persoonlijk mee gesproken heb 🙂 )
Mooiste voetbalmoment: Het jaloers maken van mijn vriend en collega’s dat ik een interview heb mogen houden met Lasse Schöne.

Even voorstellen:

Mijn naam is Daniëlle, ik ben 25 jaar en geboren in Eindhoven. Sinds vorig jaar ben ik, samen met mijn kat, bij mijn vriend in Venlo ingetrokken. Naast mijn onwijs leuke oranje kater, woont er een lieve mama poes met 3 prachtige kittens bij ons. Helaas ben ik niet zo van het voetballen, maar juist van zwemmen. Sinds mijn 8e zit ik op wedstrijdzwemmen en dit doe ik nog steeds met heel veel plezier. Ik train 2 tot 3 keer per week en hier kijk ik elke keer weer naar uit. Naast zwemmen en knuffelen met de katten, hou ik van een goede film of serie en hou ik ervan om creatief bezig te zijn en dat doe ik niet alleen in mijn vrije tijd, maar ook als werk.

Wat voor werk/studie doe je naast Robinstijn en waarom doe je dat?

Tijdens de opleiding ICT & Media Design heb ik mijn afstudeerstage gedaan bij Spiegel crossmedia communicatie. Als afstudeeropdracht kreeg ik de opdracht om een nieuwe website voor FC Robinstijn te realiseren. In 20 weken heb ik gesprekken gevoerd met Pieter, onderzoek gedaan naar de verschillende gebruikersgroepen, interviews gehouden met deze gebruikersgroepen, een voorstel gemaakt voor de nieuwe website en de nieuwe website volledig gerealiseerd. Na mijn stage ben ik als Front-end Developer begonnen bij Spiegel crossmedia communicatie en als vrijwilliger bij FC Robinstijn.

Wat doe je als vrijwilliger?

Op 16 september is de nieuwe website van FC Robinstijn live gegaan. Voor mij is de nieuwe website van FC Robinstijn als een baby, die nu mag gaan groeien. Als vrijwilliger bij FC Robinstijn ben ik verantwoordelijk voor de content die op de website geplaatst wordt. Ook blijf ik bezig met het onderhouden van de website zodat deze de komende jaren verder kan gaan groeien. Naast de website ondersteun ik het Marketing & Communicatie team in alle werkzaamheden. Ondanks dat ik niets met voetbal heb, vind ik het super om in een team mee te mogen werken aan de uitstraling van de stichting. Binnenkort mag ik een keer mee naar een wens die in vervulling gaat. Ik ben heel benieuwd naar die wens!

Wat is jouw meest magische moment?

Een magisch moment voor mij was het live plaatsen van de nieuwe website van FC Robinstijn. Meer dan een half jaar heb ik, met veel hulp van Pieter en mijn collega’s, gewerkt aan de website en eindelijk kan deze bezocht worden door iedereen.

Daniëlle Ooms, team Marketing & Communicatie