De FC Robinstijn | ACS cleaning WK Poule keert terug!

Terug

Samen strijden voor een voetbalwens
Zoals u weet, hebben Stichting FC Robinstijn en ACS cleaning vorig jaar de handen ineen geslagen en samen een EK poule voor bedrijven en verenigingen georganiseerd. Het achterliggende doel was om met alle deelnemers een fantastische voetbalwens van een kindje in vervulling te laten gaan.

We mogen wel stellen dat dit aardig gelukt is vorig jaar. Wat begon als een idee om een poultje te organiseren waarin bedrijven onderling de strijd aan konden gaan, eindigde in een EK poule met 60 deelnemende bedrijven/teams en in totaal bijna 1.000 deelnemers. Hierdoor wisten we ruim 4.000 euro op te halen voor het goede doel.

Dankzij alle deelnemers van de EK poule, heeft FC Robinstijn de wens van Lotte bij de Oranje Leeuwinnen in Frankrijk uit kunnen laten komen. Een onvergetelijke trip voor Lotte en haar familie! Lotte is helaas niet meer onder ons, maar lees hier haar indrukwekkende wensverhaal, een dierbare herinnering voor altijd: https://www.fcrobinstijn.nl/lotte-broeren/. Net zoals vorig jaar, spelen we dit jaar ook weer om 1 of misschien zelfs wel meer voetbalwensen in vervulling te kunnen laten gaan. Mogen we weer op uw support rekenen?

WK-poule
In onze WK-poule strijden alle deelnemende bedrijven en verenigingen en hun deelnemers mét en tegen elkaar. Er is één grote WK-poule waarin alle deelnemers individueel de strijd met elkaar aangaan. Er wordt weer in meerdere speelrondes gespeeld, waarbij telkens iemand gekroond wordt tot winnaar van die speelronde en daarvoor een leuke prijs ontvangt. Uiteraard wordt na de finale de grote kampioen bekendgemaakt, die naast een fantastische hoofdprijs ook de GLAZEN VOET-BOL ontvangt als beste voorspeller. Om het voor iedereen tot en met de laatste wedstrijd spannend te houden, zullen er ook leuke prijzen worden toegekend aan deelnemers, die zich niet met de allerbesten kunnen meten.

Sub-poule per bedrijf/vereniging/team
Maar naast de hoofd-poule krijgt ieder bedrijf, vereniging of team ook een eigen sub-poule. In die sub-poule spelen deze spelers (bijv. de medewerkers van uw bedrijf) dus ook onderling tegen elkaar zonder buitenstaanders. Voor uw eigen sub-poule kunt u als bedrijf, vereniging of team natuurlijk zelf ook enkele leuke prijzen ter beschikking stellen, zodat uw teamleden dubbel kans maken.

Let op: meespelen met de FC Robinstijn | ACS cleaning WK poule kan alleen vanaf 10 deelnemers per bedrijf/vereniging/team. Dat betekent dat het niet meer mogelijk is om als team slechts 1 of enkele poules in te vullen, maar dat ieder team minimaal 10 individuele deelnemers heeft. Het maximale aantal deelnemers per team is natuurlijk onbeperkt, dus hoe meer teamleden u heeft, hoe leuker ook uw eigen sub-poule wordt. U kunt binnen een team spelen met familie, vrienden, collega’s, clubgenoten, teamleden, etc. Dat mag u natuurlijk zelf helemaal invullen.

Teamklassement
Van alle bedrijven, verenigingen en teams, die een eigen sub-poule hebben, wordt ook een gemiddelde score bijgehouden en een teamklassement bijgehouden. Alle teams gaan op die manier ook strijden tegen alle andere teams. Het team met de beste gemiddelde score zal uiteraard als team ook een leuke prijs ontvangen.

Dreamteam FC Robinstijn
Namens FC Robinstijn zal o.a. ook een Dreamteam, bestaande uit bekende ambassadeurs, voetballers en oud-voetballers mee gaan spelen. Uw werknemers/teamleden (en hun kinderen) kunnen zo zelfs de strijd aangaan met hun voetbalhelden en andere bekende (ex)spelers. Hoe leuk is dat!

Deelname en prijzen
De kosten voor deelname aan de WK poule bedragen 5 euro per persoon. U heeft uiteraard zelf de keuze of u als bedrijf/vereniging het inschrijfgeld van uw deelnemers (werknemers) wilt voldoen, of dat u uw medewerkers zelf het inschrijfgeld wilt laten betalen. Van het inschrijfgeld van alle deelnemers gaat 100% naar het goede doel, stichting FC Robinstijn. Uiteraard is het mogelijk om een factuur te ontvangen van FC Robinstijn. FC Robinstijn heeft de ANBI-status, waardoor uw bijdrage aftrekbaar is bij uw IB aangifte.

FC Robinstijn en ACS cleaning staan garant voor een aantal hele mooie prijzen, waaronder gedragen en/of gesigneerde shirts en andere items van onze ambassadeurs en voetbalvrienden. Maar net zoals vorig jaar vragen we alle deelnemende bedrijven en verenigingen ook om mooie, leuke of ludieke prijzen ter beschikking te stellen. Vorig jaar hebben jullie daar massaal gehoor aan gegeven en dat heeft geresulteerd in heel veel gaven prijzen! Heeft uw bedrijf/vereniging de mogelijkheid om een mooie prijs (helemaal zelf in te vullen) ter beschikking te stellen? Dan vernemen we dit graag van u.

Aanmelden
Wilt u met uw bedrijf of vereniging samen met uw werknemers/leden (en hun gezinnen) of gewoon met een familie- of vrienden samen met ons hét verschil maken, doe dan mee met onze WK-poule. Deelname is mogelijk vanaf minimaal 10 personen. Graag vernemen we vóór maandag 14 november van u, uw bedrijf of vereniging of u ook met een of meerdere teams mee gaat doen aan onze WK Poule. U kunt daarvoor een mail sturen naar Jordy Goertz van ACS cleaning (j.goertz@rednax.nl) en/of Pieter van Bussel van stichting FC Robinstijn (pieter@fcrobinstijn.nl). Nadat u uw deelname heeft aangemeld, ontvangt u van ons verdere informatie over de WK-poule.

Welke werknemer/speler wordt deze zomer uitgeroepen tot meestervoorspeller van het WK 2022 en welk team mag zich kronen tot het ultieme Dreamteam? We kijken uit naar uw reactie.

Met sportieve groet,
FC Robinstijn & ACS cleaning

Aanmelden

Om u aan te melden voor de FC Robinstijn | ACS cleaning WK Poule kunt u een mail sturen naar Jordy Goertz van ACS cleaning (j.goertz@rednax.nl) en/of Pieter van Bussel van stichting FC Robinstijn (pieter@fcrobinstijn.nl). Deelname is mogelijk vanaf minimaal 10 personen. Aanmelden kan nog t/m zondag 13 november!