Fan of the Match FC Eindhoven

Terug

16 augustus 2022

Om 19 uur kwam Yelina met haar vader en moeder aan bij FC Eindhoven. Daar werd ze opgewacht door Hilde van FCE Foundation en Carline van FC Robinstijn. En tot onze grote verbazing kenden wij Yelina al. Een hele tijd geleden is zij ook al FOTM geweest bij FC Eindhoven, het was zo leuk om elkaar weer te zien.  
Bij aankomst kreeg Yelina al meteen een cadeautje van FC Eindhoven en het allerbelangrijkste, de kaartjes voor de wedstrijd. We hebben een rondje stadion gedaan, langs de kleedkamers, langs de beveiliging en ook nog naar de geluidsruimte. Toen was het tijd voor een drankje, aan een tafel die speciaal voor ons gereserveerd was.  
En toen was het tijd om om te gaan kleden en naar de warming-up te gaan kijken. Gelukkig was het al snel 20.00 uur en begon de wedstrijd. Vlak voor rust werd het 1-0 voor FC Eindhoven, dat beloofde natuurlijk veel goeds. De tweede helft werd er niet meer gescoord maar dat mocht de pret niet drukken. 
Na de wedstrijd gingen we naar de catacombe om foto’s met de spelers te maken en die wilde dat maar al te graag. Maar het mooiste komt nog: Yelina kreeg de keepershandschoenen van Nigel Betrams en ook nog eens een handtekening! De avond van Yelina kon niet meer stuk! 

We hebben afscheid genomen, allemaal met een grote lach op ons gezicht want het was een mooie avond.  

Een speciaal woord van dank aan: