Fan of the Match MVV Maastricht

Terug

22 oktober 2022

Zaterdag 22 oktober was Zjèrke de Fan of the Match bij de wedstrijd MVV – Den Bosch. Vol enthousiasme en trappelend van ongeduld staat Zjèrke samen met zijn moeder, broer Jean en opa en oma al op ons te wachten bij de ingang van Business ruimte. Hij heeft er zin in! 

Snel een slok van zijn drankje want hij kan niet wachten om zijn FC Robinson tenue aan te trekken en zijn mooie aanvoerdersband in ontvangst te nemen. Bér de Batteraof komt nog even langs voor een foto en dan is het zover, voetbalschoenen aan en op naar de spelerstunnel. In afwachting van de scheidsrechter staat Zjèrke al klaar met de wedstrijdbal. Met deze bal gaan ze scoren, zegt hij.  

Dan is het tijd om het veld op te gaan en de bal naar de middenstip te brengen. Als een echte voetbalprof met zijn handen op zijn rug luistert hij naar het volkslied. Na een high five met de spelers en de toss is het tijd om plaats te nemen op de hoofdtribune. 

Na 7 minuten scoort Jarne Steuckers. Zjèrke heeft gelijk gekregen er wordt gescoord met de bal dit hij zojuist nog in zijn handen had. Samen met zijn broer Jean moedigt hij MVV luidkeels aan naar de overwinning. 

Na de wedstrijd krijgt Zjèrke een mooie MVV sjaal van Thomas van Bommel. Natuurlijk maken we ook nog even een foto.  We gaan terug naar de Business ruimte om even rustig een drankje te drinken en een bitterbal te eten in afwachting van de spelers. Heel veel handtekeningen en foto’s later is het dan toch echt tijd om het Robinstijn tenue uit te trekken en afscheid te nemen. Maar niet voordat Zjèrke ook nog even met ons op de foto is geweest. 

Wat was het een geweldige avond en wat hebben we Zjèrke zien genieten.  

 

Zjèrke: De mooiste dag van mijn leven. Een om nooit meer te vergeten.  
Ouders: “Ook voor grote broer Jean is zijn droom uitgekomen. En opa, oma en mama straalde ook want het werd 3-1 voor MVV. Nogmaals bedankt! Jullie zijn toppers!”

Een speciaal woord van dank aan: 

  • Jean Hogenboom 
  • Spelers en Staf MVV